Лудогорец приема срещу датския Нордселанд  в последния си мач от

...
Лудогорец приема срещу датския Нордселанд  в последния си мач от
Коментари Харесай

БИТКАТА В РАЗГРАД: Всичко или нищо за Лудогорец

Лудогорец приема против датския Нордселанд  в последния си мач от група G на Лигата на конференциите. Двубоят на " Хювефарма Арена " е през днешния ден от 19:45 часа и ще се излъчна по bTV ACTION. Може да го наблюдавате и с NOVSPORT.COM.

Борбата за първите две места сред Лудогорец, Нордселанд и Фенербахче е много заплетена, като и трите отбора имат късмет да продължат напред. Към момента датчаните са водач с 10 точки, до момента в който българският и турският отбор са с точка по-малко.

Разградчани държат ориста си в лични ръце и с победа пред лична аудитория ще са сигурнят излизане от групата. Допълнителен тласък за момчетата на Георги Дерменджиев ще бъде унизителната загуба в Дания от този противник с 1:7 при започване на октомври. Ако Лудогорец и Нордшеланд създадат тъждество, то първенците на България ще завършат на втора позиция, в случай че Фенербахче не победи словашкия Спартак Търнава вкъщи. Разградчани имат късмет да се класират за плейофите в шампионата през пролетта даже и при загуба, в случай че Фенербахче също загуби своя мач, като тогава ще се гледа головата разлика, в която все още Лудогорец има един гол преимущество. Спартак Търнава ще приключи на последно място в групата без значение от резултата в последния си мач.

До момента в конкуренцията " орлите " записаха три победи и две загуби. Със същите индикатори са и " фенерите ", само че поради по-добрата си голова разлика българите са на по-предна позиция.

Първото място в групата носи непосредствено класиране за осминафиналите в конкуренцията, до момента в който вторият ще играе плейоф с тим, пристигнал от Лига Европа.

Дерменджиев ще би трябвало да се оправя със съществени кадрови проблеми. 68-годишният експерт има разполагаем тъкмо 15 здрави и ненаказани играчи - 11 титуляри и вероятно 4 запаси. Седем индивида са твърдо навън - наказаният Кайо Видал, Рик Джонатан, който не е картотекиран, както и контузените - Антон Недялков, Симон Слуга, Диниш Алмейда, Ден Групер и Марсел Хайстер. Други четирима футболисти са под сериозна въпросителна - Аслак декор Витри, Бърнард Текпетей, Тодор Неделев и Иван Йорданов.

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ:  Падт; Фон Витри, Вердон, Сундберг, Сон; Нареси, Гонсалвеш; Текпетей, Пьотровски, Делев; Дуа НОРДСЕЛАНД:  К. Ериксон; Хей, К. Хансен, Нагало, Фрезе; К. Рамсусен, Тверсков, Д. Свенсон; Виладсен, Б. Нигрен, Шелдеруп

СЪДИЯ: Овидиу Хацеган
СТАДИОН:  " Хювефарма Арена ", Разград
НАЧАЛО: 19:45 часа
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР